Copil de 15 ani, din Dâmbovița, surprins la volanul unei mașini de polițiști! O femeie îi încredințase autoturismul

Publicitate

Un copil de 15 ani a fost prins de polițiști, joi, în timp ce conducea o mașină pe drumul județean 702A, pe raza satului Voia, comuna Crângurile. Uluitor este faptul că în urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a constatat faptul autoturismul a fost încredințat minorului, care nu posedă permis de conducere, de către o femeie de 30 de ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, dar și pentru săvârșirea infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice.

„La data de 29 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au surprins în trafic, în satul Voia, pe DJ 702A, un minor în vârstă de 15 ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși nu ar fi deținut un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din primele cerificări a rezultat că autoturismul i-ar fi fost încredințat minorului de către o femeie de 30 de ani”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!