Copiii din Aninoasa, răsfățați de ziua lor cu daruri și dulciuri. Primarul Vlăduț Niculae, ”artizanul” zâmbetelor de pe chipul micuților

Publicitate

Administrația locală de la Aninoasa, în frunte cu primarul Vlăduț Niculae, le-au făcut copiilor din comună o surpriză uriașă, de ziua lor, 1 Iunie.

După o perioadă grea, în care copiii nici la școală sau la grădiniță nu s-au mai întâlnit, bucuria de a primi oaspeți din primărie, încărcați de daruri, a fost imensă.

”Pentru că încă ne aflăm în stare de alertă și condițiile în care se pot organiza activități publice sunt în continuare incerte, am ales să le facem anticipat o bucurie copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie, oferindu-le dulciuri și cele mai frumoase gânduri.

Preșcolarii au primit creioane colorate, caiete de desen și jucării pe care le vor folosi la grădinița, iar elevii claselor primare și gimnaziale au primit articole sportive, care le vor fi utile în timpul orelor de sport.

La mulți ani copiilor de ieri și de azi!”, a transmis primarul comunei, Vlăduț Niculae, ”artizanul” zâmbetelor de astăzi de pe chipurile copiilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!