Copiii ansamblului folcloric „Mugurași de la Chindie” din Târgoviște, încântători la „Românii au Talent”! „Mugurașii au înflorit pe cea mai mare scenă de talente din țară”

Sursă foto: Facebook Mugurași de la Chindie - Ansamblu Folcloric
Publicitate

Copiii care fac parte din ansamblul folcloric „Mugurași de la Chindie” din Târgoviște au făcut spectacol pe scena „Românii au Talent”. „Mugurașii”, sub coordonarea coregrafului Costin Florin Gângă, au înflorit pe cea mai mare scenă de talente din țară.

Pentru a vedea prestația lor de excepție, în această seară, 23 februarie, de la ora 20.30, îi puteți urmări la show-ul „Românii au Talent”, difuzat pe PRO TV.

„Mugurașii au înflorit pe cea mai mare scenă de talente din țară. Oare au reușit ei să cucerească publicul și jurații cu bucuria și pasiunea cu care au dansat? Toate acestea le aflați dacă urmăriți vineri “Românii au talent” de la 20:30.

Atât vă pot spune: “Acești copii transmit prin dansul popular românesc ceva ce nu poate fi descris în cuvinte!” Nu pierdeți prestația mugurașilor noștri, nu o să regretați!”, ne-a transmis Costin Florin Gângă, coregraful ansamblului folcloric „Mugurași de la Chindie”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!