Copii din tot județul la Școala altfel. Ateliere de lucru manual și creativitate la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița

Publicitate

Elevii din județul Dâmbovița sunt în plină săptămână a activităților extracurriculare ”Școala altfel, să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Profesorii și artiștii Centrului Județean de Cultură Dâmbovița organizează ateliere de lucru manual sau de creativitate și se bucură de prezența a zeci de copii, de la preșcolari la liceeni.

Atelierele alese, Încondeiat ouă, Icoane pe sticlă, Micul Artizan și Hand-Made au ca scop încurajarea şi dezvoltarea capacităţilor artistice ale elevilor, descoperirea aptitudinilor individuale, oferind, în egală măsură, şi cadrelor didactice posibilitatea de a învăţa în acelaşi timp cu aceştia.

Copii din Găești, Ocnița, Lucieni și Târgoviște au participat la atelierele special pregătite pentru ei și s-au declarat încântați de tot ceea ce au învățat să confecționeze sub atenta îndrumare a meșterilor populari și a artiștilor plastici Victorița Gotea, Denisa Bobeică, Georgiana Vănău și Barbara Popa.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!