Copii de nota 10! Cei mai buni elevi de la Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion” din Titu, calificați în fazele naționale ale olimpiadelor școlare

Publicitate

Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion” din Titu a dovedit, încă o dată, că are elevi de nota 10! În anul școlar 2023-2024, doi elevi care urmează instituția de învățământ din orașul din sudul județului s-au calificat la fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

Astfel, Antonio Alexandru Pușcașu, din clasa a XII-a E, pregătit de profesorul Mihaela Pușcașu, a obținut punctaj maxim la faza pe județ și va reprezenta liceul, orașul Titu și județul Dâmbovița în etapa națională la Olimpiada de Limba și Literatura Română.

Etapa națională a Olimpiadei de Limba și literatura Română se va desfășura în perioada 17-21 aprilie, la Slatina, județul Olt.

În urmă cu un an, Antonio a participat la Olimpiada Națională de Cultură și Spiritualitate Românească, la capătul căreia a obținut Premiul I, cu 100 de puncte, premiu special și Medalia Comemorativă Patriarhală.

Totodată, la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura Engleză s-a calificat Teodora Gherghin, din clasa a IX-a E, care a obținut 98,5 puncte la faza pe județ. Eleva este pregătită de profesorul Daniel Pârvu.

Faza națională a Olimpiadei de Limba Engleză va avea loc la Hunedoara, cu desfășurare în zilele 27 aprilie – 1 mai.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!