Copac prăbușit peste un autoturism în Pucioasa! Pompierii dâmbovițeni au intervenit pentru degajarea copacilor căzuți din cauza vântului

Publicitate

Mai mulți copaci au căzut în ultimele ore pe raza județului Dâmbovița din cauza vântului puternic. Pompierii militari din cadru Inspectoratului Județean de Urgență Dâmbovița au intervenit pentru degajarea acestora.

“În mai puțin de două ore, începând cu ora 12.30, din cauza fenomenelor meteorologice manifestate prin vânt puternic, mai multe echipaje de pompieri au acționat pentru degajarea unor copaci căzuți peste cabluri electrice sau pe căile de comunicații rutiere.

Astfel, s-a intervenit în localitățile I.L. Caragiale (unde a fost afectată rețeaua electrică), Pucioasa (copac căzut pe un autoturism) și Târgoviște (blocare drum –Calea Ialomiței). De asemenea, aceștia au intervenit și la un incendiu izbucnit la un stâlp rețea de curent.

Un alt echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște a intervenit pe DJ 711, între Comișani și Racovița, pentru înlăturarea de pe carosabil a unui copac căzut, tot din cauza vântului puternic”, au precizat pompierii din cadrul ISU Dâmbovița

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!