Continuă lucrările pe bani europeni în infrastructura rutieră din Târgoviște! Strada Lt. Stancu Ion, în plin proces de reabilitare

Publicitate

Strada Lt. Stancu Ion din municipiul Târgoviște face obiectul unor ample lucrări de reabilitare, lucrări care implică asfaltarea părții carosabile la nivel de două straturi,  refacerea trotuarelor, canalizație specială pentru rețele, dar și preluarea apelor pluviale sau realizarea marcajelor rutiere!

Investiția vizează o suprafață de peste 11.000 mp, iar finanțarea este asigurată din bani europeni!

Lucrările de reabilitare și modernizare fac parte dintr-un proiect mai amplu, realizat cu ajutorul fondurilor europene, care prevăd, reabilitarea de străzi în lungime de 5,4 kilometri (Bulevardele „Mircea cel Bătrân” și „Regele Carol I”, Strada Lt. Stancu Ion, Strada Gării, precum și pasajul peste calea ferată, pe DN 72, de lângă Complexul Pavcom), modernizarea stațiilor de călători și construcția a trei stații de capăt de traseu.

Vă reamintim că, în cadrul unui alt proiect, 17 străzi din Târgoviște, cu o lungime de peste 12 km, vor fi reabilitate și modernizate (partea carosabilă și trotuarele) în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny. Este vorba despre: bulevardele Independenței și Libertății, Calea Domnească, Străzile 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor, Costache Olăreanu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!