Continuă lucrările de reabilitare și modernizare a școlii gimnaziale “Matei Basarab” din Târgoviște

Publicitate

Lucrările de reabilitare, extindere, echipare și modernizare la Școala Gimnazială “Matei Basarab” din Târgoviște se află în plină desfășurare. În acest moment, stadiul fizic de realizare a investiției se apropie de 85%, lucrându-se la amenajările interioare, dar și la închiderea noii săli de sport. Valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală târgovișteană este de 22.223.977,79 lei.

Potrivit autorităților locale, în baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Târgoviște, școala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!