Continuă lucrările de modernizare a străzilor din comuna Aninoasa

Publicitate

În ultima parte a acestui an, administrația locală a comunei Aninoasa și-a propus să continue modernizarea străzilor din localitate. Astfel, în ultimele zile s-au văzut lucrări la foc automat pe străzile Lacului, Radu cel Frumos și Constantin Brâncoveanu.

“Aici sunt și aici voi rămâne, pe stradă, printre oameni, indiferent de vreme, de piedici sau răutăți. Zilele trecute s-a lucrat pe strada Lacului, iar acum se lucrează Radu cel Frumos și Constantin Brâncoveanu.

Totodată, în urma cu puține zile au fost depuse 2 cereri de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, reprezentând lucrări de asfaltare, construire șanțuri și podețe, extinderi și de reabilitări de canalizare pe 16 străzi, iar în perioada imediat următoare vor începe lucrările pe alte 5 străzi din Săteni, în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița.

Determinarea mea și a echipei alături de care am venit în fața dumneavoastră este maximă, iar o promisiune îndeplinită transformă orice efort, oricât ar fi de mare, într-o bucurie”, a transmis Vlăduț Niculae, primarul Aninoasei.

Tot în această perioadă, pe lângă asfaltate, se mai fac reparații ANL, ecologizare acostamente, decolmatare vălcele, amenajare parc și lucrări pentru întreținere spații verzi.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!