Constantin Dinu se apără de acuzaţiile care i se aduc: „Nu este nimic adevărat. Am dovezi că Lari ne-a cerut în timpul jocului 40 de milioane lei”

Foto fotbaljudetean.info
Publicitate

Ionuţ Parghel
Constantin Dinu, primarul localității Gura Șuții și reprezentatul Primăriei la echipa echipa de fotbal locală, Recolta, neagă în totalitate acuzaţiile făcute de cei de la Olimpicii Ulmi, despre care spune că sunt neadevărate.

“Nu sunt implicat în nici un scandal. Mă implică presa așa… Nu este nimic adevărat. Este adevărat că am făcut o contestație la sfârșitul jocului cu Ulmi pe doi jucători. Palaghiu a jucat la ambele formații ale Olimpicilor, iar CCD trebuie să-mi constate cum poate el juca la două echipe? Dacă are drept de joc atunci eu nu mai zic nimic. Eu nu vreau să fiu dur în presă, eu sunt primarul localității, ci nu antrenor de fotbal. Eu nu fac chestii din astea, cu privire la bani. Lari (nr. Laurențiu Neagu) are niște neclarități. Poate lui îi pare rău că eu l-am înlăturat de la echipă, când i-am spus că e mercenar. El are 40 de ani și poate să se lase de fotbal. Chiar după meci am mers și am felicitat echipa adversă și am invitat jucătorii de la Ulmi la o bere. Imediat după meci eu am plecat, dar oficialii echipei noastre au contestat doi jucători de la Ulmi. Ce spun ei sunt niște chestii care mă fac să deschid o plângere penală asupra celor care au vorbit. Pot să spun că anumiți jucători de la Ulmi ne-au cerut nouă bani. Eu o să dovedesc totul curând. Nu știu de unde au apărut aceste informații cu privire la bani. Eu nu am de unde să le dau câte o bere jucătorilor după meci. De abia pot să ofer câte o sută de lei unor jucători care fac naveta de la Pitești. De la Primărie dau legal bani pentru arbitraj și transport. Noi jucăm fotbal de plăcere. Am dovezi că Lari ne-a cerut în timpul jocului 40 de milioane lei vechi”, ne-a declarat Constantin Dinu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!