Conflictul dintre arbitri și AJF Dâmbovița s-a încheiat. “S-a ajuns la anumite puncte comune”

Publicitate

Ionuț Parghel
Conflictul apărut toamna trecută între arbitrii și conducerea Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița pare să se fi stins în cea mai mare parte. La întâlnirea ce avut loc între conducătorii AJF, reprezentați ai echipelor și ai arbitrilor s-a decis să se pună punct acestui “război”, potrivit lui Emil Tudor, președintelui forului județean de fotbal.

“Acest conflict e încheiat din punctul meu de vedere. În cadrul întâlnirii fiecare și-a spus părerea și s-a ajuns la anumite puncte comune. Într-adevăr nu a fost deloc bine prin ce situații au trecut arbitrii la anumite meciuri. Cu toții am fost de acord ca începând din retur să luăm măsuri drastice în acest sens. Dar, și ei trebuia să vină să ne spună despre protestul lor și nu să-și depună doar cereri de indisponibilitate. Noi am fost deschiși mereu”, ne-a declarat Emil Tudor. În ultimele două etape ale turului Ligii a 4-a, meciurile au fost oficiate în cea mai mare parte de “fluierași” din județele învecinate. Dintre arbitrii care au fost prezenți la ultima ședință AJF s-au remarcat Marius Chițu, Bogdan Ivașcu, Ionuț Pitiș, Mugurel Ciocmată și Răzvan Dobre, unde ultimul ar fi fost și reprezentantul acestora, prin “aciditatea” de care a dat dovadă.

Ioan Negoescu continuă ca președinte al CJA

Chiar dacă s-a zvonit mult că Ioan Negoescu ar fi schimbat din fruntea Comisiei Județene de Arbitraj, acesta va continua să fie șeful arbitrilor dâmbovițeni și în acest an. Emil Tudor a lăsat de înțeles că-i va da credit în continuare lui Negoescu. “Nu s-a pus niciodată problema schimbării acestuia de la CJA. Am auzit și eu tot felul de zvonuri în acest sens, dar acum s-au dovedit a fi neadevărate”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!