Conducerea tehnică a Pucioasei supărată pe anumiți jucători! Cristi Bălașa: “Trebuie să iau măsuri dure cu unii dintre fotbaliști”

Publicitate

Ionuț Parghel
Eșecul înregistrat cu CS U Craiova II (1-2) a provocat multă mâhnire în rândul staff-ului tehnic de la FC Pucioasa. Înaintea jocului antrenorii “bombonarilor” vizau un succes cu “satelitul” Craiovei, așa cum s-a obținut și în partida cu Filiași, când Marina et comp. s-au impus cu 3-1. Evoluțiile modeste arătate de anumiți jucători de la Pucioasa l-a supărat destul de rău pe antrenorul Cristi Bălașa la finalul meciului cu oltenii.

Tehnicianul a lăsat de înțeles că va lua anumite măsuri severe în privința unor elevi de-ai săi. “A fost o victorie nemeritată pentru Craiova II. Dar, știți cum e, fotbalul asteaptă greșeala. Am luat două goluri pe două greșeli copilărești, inexplicabile. Ei au ajuns de două ori la poarta noastră și ne-au dat două goluri. Noi am avut o gramadă de ocazii și din păcate nu am reușit să le fructificăm. Ăsta e fotbalul și sper ca pe viitor să-i fac pe băieți să-și dorească mai mult. Astăzi (nr. sâmbătă) au fost câțiva jucători care nu mi-au plăcut și voi lua măsuri. Trebuie să trecem peste și să gândim pozitiv de acum înainte. Trebuie să iau măsuri dure cu unii dintre jucători, fiindcă simplul act de prezență pe teren nu garantează postul de titular. Au fost doi-trei jucători care m-au dezamăgit. Nu se poate așa, noi suntem la zi cu salariile și cu primele, iar în continuare facem eforturi ca ei să nu ducă lipsă de nimic. Le-am cerut ca în momentul când intră pe teren să ofere totul. Rezultatele sunt cele care țin în viață echipa, dar și suporterii lângă noi. În disputa cu Craiova II trebuia să câștigăm. O victorie cu a doua echipă a Craiovei ne urca în primele 5-6 locuri din clasament. Sunt momente când jucătorii noștri au lăsat-o moale. Probabil, ne-a copleșit miza jocului. Agachi este un copil. O să stau de vorbă cu Lunescu fiindcă el se ocupă de pregătirea portarilor. Și mie mi s-a părut că l-a prins puțin nepregătit la faza din care a ieșit al doilea gol al craiovenilor. Astăzi a greșit el, dar poate etapa viitoare ne scoate el. Mai multe nu am ce să-i reproșez copilului. El vine după o convocare la echipa națională U19 a Moldovei. La portar o astfel de greșeală se vede, dar din păcate a fost o greașeală flagrantă”, s-a exprimat Cristi Bălașa la finalul meciului cu Craiova 2. La sfârșitul acestei săptămâni, în etapa a cincea a campionatului, Pucioasa va întâlni pe FC Voluntari II.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!