Conducerea tehnică a Chindiei Târgoviște, nemulțumită după remiza cu Academica Clinceni. “Am fi meritat cele trei puncte”

Publicitate

Staff-ul tehnic al Chindiei Târgoviște nu a văzut cu ochi buni remiza cu Academica Clinceni (2-2).

În disputa cu ilfovenii, dâmbovițenii au controlat în cea mai mare parte ostilitățile din teren, dar în ultimele secvențe ale întâlnirii s-au văzut egalați pe tabela de marcaj. Antrenorul Emil Săndoi a transmis la finalul întâlnirii, că echipa sa merita victoria.

“La primul gol, nu eram sub presiune, un pas greşit şi o greşeală de interpretare. Ne-a destabilizat puţin pentru că atunci când iei un gol care este lucrat e altceva, dar atunci când iei un gol de genul acesta, toarnă plumb în picioarele jucătorilor.

La golul doi, un jucător advers se eliberează în lateral, nu reuşim să blocăm centrarea, după ce discutasem cu băieţii să acoperim zona centrală.

Cred că am avut oportunităţi la 2-1 în care puteam decide jocul, dar nu am făcut un meci bun.

Ne-am revenit, chiar am condus jocul la un moment dat, am avut câteva oportunităţi exact cum spuneam, dar astăzi nu am fost lucizi nici în atac, nici în defensivă, acolo unde am început jocul ezitant. Îmi pare rău, cred că am fi meritat cele trei puncte”, a precizat Emil Săndoi, la microfonul Telekom Sport, la finalul jocului de la Buzău.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!