Conducerea Chindiei Târgovişte reacţionează! “Ana Maria Prodan ne-a oferit pe Honciu și Ispas 10.000 de euro. Am luat-o ca pe o glumă”. Cei doi jucători au fost excluşi din lot

Publicitate

Ștefan Khalil
A venit și prima reacție a oficialilor Chindiei în privința jucătorilor care doresc să părăsească angrenajul condus de Nicu Croitoru. ,,Ispas și Honciu vor să plece încă de pe acum’’. Ieri, oficialii divizionarei B târgoviștene au convocat presă locală la stadion, pentru a lămuri situația celor doi fotbaliști, Georgian Honciu și Denis Ispas și despre așa-zisa oferta făcută de Dunărea Călărași.

Jucătorii au infirmat că președintele clubului, Marcel Ghergu i-ar fi dat afară din vestiar sau mai rău, că i-ar fi amenințat cu moartea. În schimb, Georgian Honciu a recunoscut că l-ar tenta oferta celor de la Dunărea Călărași. Președintele clubului târgoviștean a vorbit despre situația echipei din acest moment și cât de mult afectează acest scandal imaginea clubului. La conferință au mai participat antrenoriil Nicu Croitoru (principal) Sică Bardes (second), Ciprian Iugulescu (manager sportiv), împreună cu jucătorii Marian Vătavu, Liviu Mihai și cu Georgian Honciu.

Marcel Ghergu: Îmi pare rău că nu am ajuns la înțelegere cu Honciu

,,Este o perioadă dificilă prin care trecem. Totuși, echipa are nevoie de liniște în aceste momente. Obiectivul nostru în acest sezon va fi promovarea în primul eșalon. Vom încerca să dăm tot ce avem mai bun, iar cu toate forțele noastre ne vom bate până în ultima etapă pentru a ne atinge acest obiectiv. Lotului nostru se vor mai alătura și alți 3 fotbaliști, toți sunt de Under 21. Despre situația celor doi jucători, se pare că vor să plece încă de pe acum. De Ispas pot spune că a avut o ofertă de la Juventus București, dar despre cea de la Dunărea Călărași, nu o pot numi ofertặ. Ana Maria Prodan ne-a oferit pe Honciu și Ispas 10.000 de euro. Va dați seama că am luat-o ca pe o glumă când am auzit. Îmi pare rău de Honciu că nu am ajuns la o înțelegere cu el, despre Ispas nu vreau să vorbesc. O să le ducem contractele la bun sfârșit, dar nu vor mai face parte din lot’’, a vorbit președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu.

Georgian Honciu: “Aș accepta oferta celor de la Dunării Călărași

Georgian Honciu a vorbit și el despre ultimele informații din presă aduse la adresa lui. ,,Eu am contract cu Chindia până în vară, dar da, aș accepta ofeta celor de la Dunărea Călărași. Am un copil pe care trebuie să-l cresc. Trebuie să mă gândesc și la binele familiei mele. Nu am semnat cu Dunărea Călărași, nici nu am fost amenințat cu moartea. Vreau doar să-mi fac treaba la Chindia’’.

Nicu Croitoru: “E trist ce se întămplă

,,E trist că se întâmplă una că asta acum. Este clar că cineva vrea să ne facă rău pentru că suntem o canditatặ serioasă la promovare. Totuși, această este reacția clubului despre cei doi jucători, noi am făcut ce trebuie. Este și treaba fotbaliștilor să vorbească și să lămurim odată această problemă’’ , a declarat antrenorul principal al grupării roș-albastre, Nicu Croitoru.

Ciprian Iugulescu: “Vom găsi înlocuitori

Ciprian Iugulescu a declarat că și Rafael Licu ar fi fost sunat de Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași. ,,Obiectivul nostru este clar promovarea. Vom găsi înlocuitori pentru fotbaliștii care nu vor să mai facă parte din familia Chindia’’ .

Pe parcursul conferinței au mai fost și alte detalii interesante . ,,Ana Maria Prodan i-ar fi sunat și pe Cristi Cherchez și Mădălin Mârtac pentru un transfer la Dunărea Călărași, dar au refuzat-o amândoi’’.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!