Concursul pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănătate se reia iunie. La primul examen, toți candidații pentru CJAS Dâmbovița au picat

Publicitate

Concursul pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănătate va fi reluat în curând, după ce majoritatea candidaților au picat primul examen susținut în acest sens. Ieri, deputatul USR-PLUS Daniel Blaga a scos la lumină data când va fi reluat acest concurs. Potrivit acestuia, proba scrisă a examenului va avea loc în data de 16 iunie.

La concursul din data de 6 mai niciunul dintre candidații din Dâmbovița nu au reușit să promoveze examenul. Atunci, pentru șefia CJAS Dâmbovița s-au înscris patru candidați, care au fost respinși din cauza notelor mici obținute.

Deputatul Daniel Blaga sugerează dâmbovițenilor să participe la concurs deoarece acesta va fi unul corect, iar domeniul medical, mai ales în această perioadă delicată,  are nevoie de oameni capabili și profesioniști.

“Am dovedit, după aproape 3 decenii, că posturi cheie din administrație pot fi adjudecate „pe bune” și că profesionalismul, responsabilitatea și valoarea înlocuiesc pilele sau „prieteniile”. Primul concurs pentru postul de director al CAS Dâmbovița a însemnat „picarea” tuturor candidaților convinși că luptă pentru un serviciu „călduț” și că nu e nevoie de competențe reale.

Concursul, așa cum era firesc, urmează astfel să se reia, în partea a doua a lunii iunie. Proba scrisă va avea loc în data de 16 iunie. Mă adresez astfel acum în special profesioniștilor din domeniul medical sau de management din județul nostru. Dâmbovița are nevoie de voi. Are nevoie de oameni capabili, de profesioniști reali, de oameni altruiști și dedicați, care să poată propune și implementa acele proiecte pe care comunitatea noastră le așteaptă de atât de mult timp. M-aș bucura astfel enorm să vă înscrieți și să dovediți că cinstea și valoarea reprezintă din nou etalonul firescului.

Bibiografia pe baza căruia va avea loc proba scrisă poate fi consultată integral, aici: http://bit.ly/ConcursCASDb

Informațiile complete cu privire la organizare concursului și a criteriilor de selecție ale candidaților pot fi consultate pe website-ul CNAS, aici: http://bit.ly/ConcursuriCNAS”, a transmis pe Facebook, deputatul Daniel Blaga.

În data de 6 mai, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a organizat concursul pentru ocuparea funcției de director general al caselor de asigurări de sănătate din 35 de județe plus municipiul București.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!