Concert extraordinar la Titu, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Publicitate

Astăzi, 7 martie 2021, Casa de Cultură a orașului Titu a găzduit un concert extraordinar denumit „ Parfum de femeie”, oferit de Primăria Orașului Titu și Consiliul Local Titu.

Toate doamnele si domnișoarele prezente la eveniment au fost întâmpinate cu flori de domnul primar Traian Niculae.

Pe scenă au urcat o parte dintre artiștii instrumentiști și soliști ai Orchestrei Populare Chindia, care au abordat piese populare vechi, dedicate femeii și dragostei, într-un acompaniament minimalist.

Lor li s-au alăturat soliști de muzică clasică, precum tenorul Florin Georgescu, soprana Cristina Dan, baritonul Yura Tsiple, acompaniați la pian de către profesorul Andrei Georgescu.

Artiștii au fost aplaudați la scenă deschisă, publicul din Titu participând activ alături de artiști, la piesele memorabile interpretate, pe toată durata spectacolului de o oră și jumătate.

Administraţia publică locală din Titu va sprijini, ca și până acum, viaţa culturală a oraşului, printr-o serie de activităţi și evenimente ce se vor desfășura în conformitate cu contextul național.

Primarul Orașului Titu, domnul Traian Niculae, în numele administrației locale, transmite un sincer “La mulți ani!” și o primăvară frumoasă tuturor doamnelor și domnișoarelor!

Accesul în sală s-a făcut în limita locurilor disponibile și în concordanță cu regulile privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Sursă foto: Gazetadetitu.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!