Comuna Malu cu Flori se poate mândri cu una dintre cele moderne școli din Dâmbovița! Dotări de ultimă generație la unitatea școlară de pe Valea Dâmboviței

Publicitate

Școală gimnazială inaugurată astăzi în comuna Malu cu Flori, investiție realizată pe fonduri europene atrase de primăria localității!

Nu doar clădirea este una modernă, ci și dotările sunt noi, iar copiii și părinții lor au mai primit astăzi o veste bună: Consiliul Județean Dâmbovița va achiziționa un microbuz nou pentru naveta elevilor.

Investiția a însemnat renovarea clădirii existente din care s-au păstrat 3 săli de clasă (una fiind transformată în cancelarie) și extinderea cu un corp nou, cu 6 săli de clasă, laborator dotat cu toate materialele didactice și aparatura necesară, bibliotecă, sală de arhivă, grupuri sanitare moderne.

Alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la inaugurare s-au aflat Liviu Mușat, directorul Agenției de Dezvoltare Sud Muntenia, senatorul Titus Corlățean, vicepreședinții CJD – Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, inspectorul școlar general al ISJ Dâmbovița, Adriana Tudose, președintele Adimistrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculăescu, deputatul Radu Popa, primarul comunei Malu cu Flori, Ion Constantin, dar și primarii din comunele limitrofe.

„Copiii din Malu cu Flori vor învăța de astăzi într-o școală nouă și frumoasă, dotată așa cum trebuie să fie toate instituțiile de învățământ din județul Dâmbovița.

Astăzi, alături de directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, Liviu Gabriel Mușat, parlamentari de Dâmbovița, colegi primari de pe Valea Dâmboviței, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, la invitația primarului comunei Malu cu Flori, Ion Constantin, am participat la inaugurarea școlii în care vor învăța peste 180 de copii din localitate.

Proiectul, unul foarte ambițios și pentru care administrația locală și toți cei implicați merită felicitările noastre, a avut o valoare totală de peste 6,7 milioane lei.

De apreciat este și faptul că, din suma totală, primarul Ion Constantin a reușit să atragă 6,4 milioane de lei din fonduri europene, nerambursabile.

Am mers și cu o veste bună pentru copiii din Malu cu Flori și părinții lor: Consiliul Județean Dâmbovița va achiziționa un microbuz electric sau hibrid pentru cei care fac naveta către școală.

Încă o dată, felicitări!”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!