Comuna Comișani, în sărbătoare! Prefectul și președintele CJD, prezenți la eveniment

Publicitate

În fiecare an, în ultima duminică din luna septembrie, locuitorii sărbătoresc Ziua comunei și Ziua recoltei.

Ca de fiecare dată, alături de autoritățile locale și de comișăneni, s-au aflat prefectul Claudia Gilia, fiică a comunei, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, însoțit de colegi și prieteni.

Președintele CJD a reiterat sprijinul pe care autoritatea locală și localnicii îl vor găsi mereu în persoana sa, dar și în instituția pe care o conduce: „La Mulți Ani tuturor locuitorilor comunei Comișani!

Astăzi am avut ocazia să le fim alături oamenilor din comună și să le transmitem cele mai sincere urări de sănătate și bucurii. Ne-am angajat să le fim mereu aproape și să le oferim sprijinul și susținerea noastră, așa cum am făcut-o până acum. Le dorim multă sănătate, împliniri și momente frumoase alături de cei dragi”, a transmis șeful administrației județene.

„Sunt mândră că sunt locuitor al acestei comune frumoase, cu oameni harnici și gospodari. Comuna noastră se dezvoltă în fiecare zi, prin efortul comun al administrației locale și județene, dar și al fiecărui cetățean. Tuturor vă doresc multă sănătate, putere de muncă și prosperitate!”, a declarat prefectul Claudia Gilia.

Președintele CJD și prefectul județului au fost însoțiți de vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, deputatul Radu Popa, secretarul de stat Ionuț Săvoiu. Copiii școlilor din localitate au oferit un spectacol artistic și a fost organizată o expoziție de toamnă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!