Comteleprest Târgovişte face angajări! Salariu brut de 400-800 euro. Vezi posturile disponibile

Publicitate

Comteleprest Satelit SRL angajează ingineri, tehnicieni, electricieni sau montatori sisteme telecomunicații (preferabil cu experiență în domeniu sau tineri absolvenți ai Facultații de Inginerie Electrică). 

Putem angaja personal fără calificare și fără experiență dacă dau dovada de seriozitate față de acest loc de muncă și vom oferi mediul proprice pentru a învăța și a se dezvolta în domeniul în care activăm.

Salariul brut pe lună: 400- 800 de euro.
Postul implică instalarea, verificarea, întreținerea diferitelor tipuri de sisteme de telecomunicații și securitate: supraveghere video, antiefracție, incendiu, sonorizare, voce-date, control acces, etc.

Singurele criterii de departajare sunt dorința de a munci și de a se afirma în cadrul societății și dorința de a avea un loc de muncă stabil, pe un termen lung.

Pentru mai multe detalii puteți merge la sediul societății aflat strada Constructorului, nr. 48, Târgoviște, puteți suna la numărul de telefon 0757038484 sau puteţi trimite un mail la adresa comteleprestcomenzi@gmail.com.

Descrierea companiei

COMTELEPREST SATELIT SRL a fost înființată din dorința asiduă de noutate și adaptare la noile cerințe ale pieței. Societatea și-a început activitatea în anul, sub aceeași conducere a societății COMTELEPREST SRL, în domeniul sistemelor de securitate, alarmare împotriva efracției, control acces, detecție și alarmare în caz de incendiu.
În acest sens, societatea a obținut toate licențele necesare în vederea proiectării și instalării sistemelor de securitate, antiefracție, control acces, detecție și alarmare în caz de incendiu, dispunând de personal calificat în acest sens, cu o vastă experiență acumulată: ingineri – proiectanți, ingineri electroniști, tehnicieni sisteme de supraveghere video/ antiefracție/ control acces, administratori și tehnicieni rețea calculatoare, tehnicieni rețele telecomunicații, electroniști și electromecanici.

Societatea a pus încă din 2009 la dispoziția potențialilor clienți singurul magazin de specialitate în acest domeniu din județul Dâmbovița, cu parte integrată de showroom, unde pot fi vizualizate și chiar testate produse performante în domeniul supravegherii video, antiefracției și anti-incendiu.
Comteleprest Satelit SRL deține Licență de funcționare eliberată de Inspectoratul General al Poliției Romîne în domeniul sistemelor de securitate, certificat ISO9001, precum și 6 autorizații eliberate de Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție civilă.

Oferim în mod constant suport în dezvoltarea profesională a angajaților noștri, precum și respect, înțelegere și un mediu de lucru plăcut, bazat pe seriozitate.

Căutam târgovișteni (și nu numai) dornici de a lucra la un nivel înalt de profesionalism și respect față de client și de a face lucrurile să funcționeze în țara noastră, nu printre străini.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!