Complexul Turistic de Natație din Târgoviște se pregătește să găzduiască prima competiție majoră din acest an. Ediția din acest an a Cupei Contratimp Chindia se anunță a fi una de colecție

Publicitate

Ionuț Parghel

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște se pregătește să găzduiască Cupa Contratimp Chindia la înot.

Ediția din acest an a puternicului concurs, destinată tuturor sportivilor de performanță din România și nu numai, va avea loc în perioada 28 februarie – 1 martie. Cea de-a patra ediție a Cupei se anunță a fi una incendiară, dar în același timp și una de colecție, unde vor exista premii record, cu peste 700 de medalii,  50 de cupe, sute de diplome, vouchere și echipament sportiv.

La start se vor regăsi peste 300 de sportivi, iar întreaga competiție va cuprinde cinci reuniuni. Data limită a înscrierilor va fi sâmbătă, 22 februarie, iar retragerile și modificările vor fi acceptate până pe 24 februarie.

Pe de altă parte, în această perioadă la Complexul Turistic de Natație se regăsește o delegație a unui club de înot din Franța pentru a efectua un stagiu centralizat de pregătire.

De asemenea, săptămâna viitoare, tot la bazinul olimpic de înot din Târgoviște va poposi o delegație de sportivi din Suedia.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!