Complexul Turistic de Natație a devenit tot mai atrăgător! Echipa feminină de polo a Rapidului, în cantonament la bazinul olimpic din Târgoviște

Publicitate

Ionuț Parghel

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște  a devenit în ultima perioadă o locație tot mai atrăgătoare de pregătire pentru cluburile de polo și de înot din țara noastră. La început de 2018, poloistele de la Rapid București au ales să efectueze cantonamentul de iarnă la bazinul olimpic din vechea cetate de scaun a Țării Românești.

Astfel, în perioada 4-9 ianuarie, “feroviarele” trag din greu la baza sportivă de pe Calea Ialomiței. Pentru pregătirea centralizată de la Târgoviște, antrenorul Eduard Rusu, a deplasat un lot format din 14 sportive: Floria Simion, Johanna Toth, Andra Bunea,  Alina Olteanu, Albertha Iancu, Valentina Marican, Bianca Lazăr, Beatrice Deaconu, Andrieeva Maria, Ana Jeangu, Alexia Tănase, Iulia Șerpu, Diana Togănel și Nkovic Dragana. “Am ales să ne pregătim la Târgoviște pentru că există o bază foarte bună, iar condițiile de antrenament sunt la înălțime. Cu siguranță vom mai veni aici. Obiectivul nostru în campionat va fi o clasare în primele două locuri”, ne-a declarat tehnicianul Eduard Rusu.

În pregătiri la Târgoviște și înotătorii de la CSM Pitești și ACS H2O Târgu Mureș

Mai mult de atât, tot în această perioadă, se află în cantonament la Complexul Turistic de Natație și înotători de la cluburile CSM Pitești și ACS H2O Team Târgu Mureș. Cele două cluburi au deplasat la Târgoviște un număr de nouă sportivi. Delegația piteșteană, condusă și antrenată de Bogdan Chiriac, îi cuprinde pe David Cârciumărescu, Răzvan Marinescu, Daniel Nicușan (campion național) și Laurențiu Haiducu. În ceea cel privește pe ultimul, acesta este o mare speranță a înotului românesc, fiind unul dintre componenții de bază ai ai lotului național de juniori al României și dublu medaliat cu aur la, la Târgoviște, la concursul Țărilor Central-Europene. De asemenea, în lotul lui ACS H2O Team Târgu Mureș, pregătit de Karoly Bartalis, fac parte Balazs Meszaros, Nimrod Koncz, Krisztina Beres, Krisztina Oroszfai și Csanad Kovacs.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!