Coliziune între două autoturisme în Dâmbovița. O femeie a fost rănită

Publicitate

O femeie a fost rănită în urma unui accident rutier produs, duminică, pe Drumul Județean 701, pe raza localității Crovu. Potrivit polițiștilor dâmbovițeni, în accident au fost implicate două autoturisme, conduse de doi bărbați de 19 și 49 de ani.

În urma coliziunii, o femeie, pasageră într-una dintre mașini, a fost accidentată. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

„La data de 21 martie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că s-a produs un accident de circulație.

Cu ocazia deplasării la fața locului, echipa de cercetare a stabilit faptul că pe DJ 701, pe raza localității Crovu, două autoturisme, conduse de doi bărbați de 19 și 49 de ani, au intrat în coliziune.

În urma impactului, o femeie, pasageră în auto, a fost rănită, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!