Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” din Pucioasa, în plină transformare. În curând, va fi prezentat proiectul pentru curtea exterioară și terenurile de sport

Publicitate

Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” din Pucioasa, în plină reabilitare și transformare de la o zi la alta!

Lucrările au debutat în luna august 2020 și, potrivit primarului orașului, Constantin Ana, ”curând, foarte curând, vom avea în fața cea mai modernă școală din județ, sper mult mai atrăgătoare pentru toți copiii din nordul județului, dar și pentru cadrele didactice de la școlile generale din zonă, care vor avea un motiv mai puțin să sfătuiască absolvenții clasei a VIII-a să opteze pentru liceele din alte orașe! La fel, vine momentul ca cei de la «Titulescu» să se ridice la înălțimea eforturilor noastre! Dar pentru asta e nevoie de mult mai mult decât de un efort financiar imens…”, a subliniat edilul.

Totodată, Constantin Ana a anunțat că în scurt timp va fi prezentat și proiectul pentru sistematizarea curții Colegiului, cu circuite mai eficiente, dar și mult mai utile pentru elevi.

Vă reamintim că prima etapă din modernizarea Colegiului presupune consolidarea, reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea actualului sediu, valoarea investiției fiind de aproximativ 15 milioane lei, urmând o nouă etapă – amenajare curte, gard, terenuri de sport, spații verzi și parcări interioare – în valoare de aproximativ un milion de lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!