Cofetărie din Târgoviște prădată de hoți! Polițiștii ar fi reușit să depisteze persoanele care au furat doi urși de pluș

Publicitate

Decorul Cofetăriei Gusto Giusto din Târgoviște a fost stricat, miercuri seara, după ce două persoane au furat câțiva urși de pluș. După dispariția elementelor dispărute, reprezentanții cofetăriei au sesizat Poliția.

În urma unor căutări amănunțite, dar și cu ajutorul camerelor de la cofetărie și a celor amplasate în acea zonă, oamenii legii ar fi reușit să dea de urma celor care au comis furtul.

Se pare că, inițial, tinerii hoți au venit sub pretextul că se pozează, iar apoi au sustras doi urși de pluș, neținând seama de camerele de filmat din acea zonă.

“Dragi prieteni pofticioși,

Știu că v-am obișnuit cu veștile bune, poveștile magice și lucrurile minunate, însă astăzi suntem nevoiți să schimbăm puțin “decorul”, la propriu și la figurat.

Zilele trecute ne-am lovit de o întâmplare nu tocmai plăcută și extrem de tristă, atât pentru noi, cât și pentru comunitatea noastră.

Vă lăsăm să urmăriți cum sunt furați, de către două persoane pe care urmează să le raportăm astăzi al Poliție, doi dintre prietenii noștri de pluș!

Inițial au venit sub pretextul că se pozează, au studiat împrejurările, au luat un urs, iar la vederea camerelor, l-au aruncat înapoi. Aproape că răsuflasem ușurați, dar nu…s-au întors a doua seară însoțite și ni i-au luat pe amândoi!

Dacă cineva le cunoaște, dați-ne de veste. Mama Urs și Tata Urs își vor puii înapoi!

P.S.1: Menționăm că unitatea noastră este dotată cu camere video și servicii de pază, însă în momentul evenimentului, persoana de serviciu se afla în incinta cofetăriei, în depozit.

P.S. 2: Noi încă sperăm că, într-o zi, cu răbdare, zahar și magie, o să ne facem bine”, au transmis reprezentanții cofetăriei pe pagina de Facebook.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!