CNAIR, avertizări pentru șoferii din Argeş, Dâmboviţa, Olt, Dolj, Vâlcea şi Caraş-Severin

Publicitate

Avertizări ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru județele Argeş, Dâmboviţa, Olt, Dolj, Vâlcea şi Caraş-Severin!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis astăzi, 9.12.2020, avertizări de vreme rea ce vizează fenomene meteorologice de burniţă care depune polei, ceaţă ce reduce vizibilitatea sub 200 m şi izolat sub 50 m, şi intensificări ale vântului în judeţele amintite mai sus.

Specialiștii CNAIR fac apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în aceste județe, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Tot astăzi, la şedinţa Comandamentului de iarnă desfăşurat la MAI, premierul interimar Nicolae Ciucă a solicitat prefecţilor şi reprezentanţilor celorlalte instituţii implicate în combaterea efectelor vremii nefavorabile să fie pregătiţi să intervină în orice moment, chiar dacă zona pe care o administrează nu e vizată de atenţionări meteo.

Dâmbovița este cuprinsă în seria de 14 județe, în care a intrat deja în vigoare un cod galben de vreme severă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!