Clipe de coșmar pentru o femeie din Dâmbovița! Tâlhărită de doi bărbați în plină noapte

212

Clipe de coșmar pentru o femeie de 47 de ani, din comuna Moroeni, în noaptea de 25 spre 26 februarie din acest an! Aceasta a fost tâlhărită de doi bărbați de 38 și 22 de ani. Prin violențe, aceștia au deposedat femeia de bijuterii, un telefon mobil și 500 de lei.

“Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 38 și 22 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și complicitate tâlhărie calificată.

Cercetările au fost efectuate ca urmare a unei sesizări primite de la o femeie de 47 de ani, din Moroeni, care în noaptea de 25 spre 26 februarie a.c., prin întrebuințarea de violențe, ar fi fost deposedată de 500 de lei, de un telefon mobil și bijuterii.

La data de 4 mai a.c., bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Pucioasa, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Totodată, față de bărbatul bănuit de complicitate la tâlhărie calificată  a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!