Clinica Valleriana din Târgoviște vă asigură cea mai înaltă calitate pentru serviciile de dermatologie

Publicitate

Fie că te pregătești pentru o consultație de rutină sau o investigație de specialitate, la Clinica Valleriana din Târgoviște ai garanția calității. Aici se pune accent pe detalii, există medici de excepție, se păstrează o igienă impecabilă și se folosește o aparatură modernă. Acestea sunt atuurile care au adus mulți pacienți centrului medical Valleriana.

Clinica Valleriana vă asigură cea mai înaltă calitate pentru serviciile de dermatologie, iar medicul care vă așteaptă în cabinet este Dr. Antonela Marica.

Dermatologia este o ramură a medicinei care se ocupă de piele și bolile sale.

Dermatologia urmărește explicarea, diagnosticarea, tratarea bolilor de piele necontagioase și contagioase (infecțioase), cât și îngrijirea bolnavilor de boli dermatice.

Este o specialitate unitară de medicină, care cuprinde studiul atât al aspectelor terapeutice medicamentoase, cât și al celor chirurgicale.

Un dermatolog are grijă de bolile pielii, în sensul cel mai larg, și de unele probleme estetice ale pielii, scalpului, părului, dar și unghiilor. Împreună cu venerologia, dermatologia acoperă și domeniul bolilor venerice (care se transmit pe cale sexuală).

Așadar, Clinica Valleriana este clinica familiei tale!

Pentru programări puteți suna la numerele de telefon 0245 222 203 și 0245 222 204 sau puteți merge la sediul clinicii aflat pe Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!