„Clinica sinucigașilor”, comedie inedită la Târgoviște

Publicitate

O nouă piesă de teatru, găzduită de sala multifuncțională a Cinematografului Independența din Târgoviște!

„Clinica sinucigașilor”, de Gabriela Mihalache, este o altă comedie inedită și, în ciuda titlului dur, este un spectacol vesel care stoarce din spectatorii săi speranțe, gânduri pozitive şi bună dispoziție. Până la urmă… nu e dracul chiar atât de negru!

„Nu poți muri decât atunci când ai trăit cu adevărat – aşa că trăieşte-ți clipa! Cine-ar fi crezut că sinuciderea poate fi motiv de comedie? Clinica Sinucigaşilor este locul care îți garantează că vei scăpa de toate neliniştile, problemele şi angoasele existențiale prin plecarea spre o lume mai bună.

În sala de aşteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung să vorbească despre iubire şi absolut, limite interioare, căutarea fericirii şi nevoia de a fi apreciat. Astfel se naşte această comedie senzațională a actualității, un teatru al speranței care scoate în evidență faptul că oricât de insignifiantă şi ratată ar fi viața cuiva, aceasta merită trăită până la capăt”, spun reprezentanții teatrului.

Spectacolul este oferit de Teatrul în culise și va avea loc luni, 26 februarie, ora 19.00.

În distribuție: Dorin Enache, Grațiela Popa, Ionuț Iftimiciuc, Alex Vlad, Patricia Ionescu/Ioana Nichita, Adrian Pantelimon, Tina Țifescu, Adrian Luican

Biletele se găsesc și la casieria Cinematografului Independența (Bulevardul Libertatii, Nr. 2-2C, Târgoviște) și pe iabilet, la linkul: https://www.iabilet.ro/bilete-targoviste-clinica-sinucigasilor-de-gabriela-mihalache-93468/?fbclid=IwAR1NQL-I3xym_YczaK2wQmPOWd_ObgOLSLkoxdoxA03XsY06UGSn3AQacj4

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!