Circulația pe DJ 713, închisă din cauza unei avalanșe

Publicitate

Circulația pe Drumul Județean 713 a fost închisă începând de vineri de dimineață, din cauza unei avalanșe produse în zona Dichiu. Potrivit IPJ Dâmbovița, traficul pe acest drum va fi închis pe o perioadă nedeterminată.

„Vă informăm că începând de astăzi, 29 ianuarie a.c., ora 10.30, DJ 713, pe sectorul de drum DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Șaua Dichiului – Cabana Piatra arsă, este închis circulației publice, pe o perioadă nedeterminată, din cauza unei avalanșe.

În zonă intervin mai multe utilaje, pentru înlăturarea zăpezii și pentru deblocarea părții carosabile, urmând ca traficul rutier să fie preluat, imediat ce situația o va permite.

Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto cu privire la faptul că nu le este permisă circulația pe sectoarele de drum cu accesul interzis, iar conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fapta constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa I de sancțiuni (2 sau 3 puncte  amendă) și 2 puncte penalizare”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!