Ciprian Prisăcaru, noul președinte al AJF Dâmbovița: “Sunt pregătit, onorat și recunoscător”

Publicitate

Ciprian Prisăcaru este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. El a devenit noul șef al fotbalului dâmbovițean după ce a fost votat de majoritatea reprezentanților echipelor din județ, prezenți la Adunarea Generală a AJF Dâmbovița, găzduită de Teatrul  de Vară din Târgoviște, ieri, 16 ianuarie. În aceste condiții, Ciprian Prisăcaru va prelua, cu acte, cea mai înaltă funcție din fotbalul dâmbovițean, iar mandatul său va fi de patru ani.

La scurt timp după ce a devenit noul șef al fotbalului dâmbovițean a transmis că este pregătit, onorat și recunoscător pentru noua funcție. Mai mult de atât, acesta a lăsat de înțeles care va fi primul lucru pe care îl va face la AJF Dâmbovița.

“A sosit timpul pentru AJF Dâmbovița! Sunt pregătit, onorat și recunoscător tuturor membrilor afiliați, prezenți într-un număr record și în condiții cu totul speciale la un exercițiu de vot încheiat favorabil. Vă mulțumesc tuturor și sunt convins că împreună vom face o echipă puternică, unită, valoroasă! Mulțumesc familiei, echipei mele și celor care mi-ați fost alături! Încrederea acordată mă obligă, motivează și responsabilizează, pentru a reuși în această frumoasă provocare: Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița!

Primul lucru pe care îl voi face va fi o analiză concretă a asociației, la acest moment. Mă refer la documente, contracte, situație financiară, registre, pentru a vedea exact unde suntem și a identifica, astfel, drumul cel mai scurt spre atingerea obiectivelor propuse”, a transmis Ciprian Prisăcaru, actualul director al Complexului Turistic de Natație Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!