Cinematograful ”Independența” din Târgoviște, așa cum nu a arătat niciodată

Publicitate

Cinematograful ”Independența” din Târgoviște, reabilitat și modernizat, arată acum așa cum ”probabil” nu a arătat niciodată.

De la ruina plină de apă, mizerii și în care începuseră să crească buruieni, clădirea este acum renovată și reabilitată, iar din acest an, cinematograful putând primii cinefilii, bineînțeles imediat ce situația pandemică o va permite.

Modernizarea și reabilitarea cinematografului este o investiție de aproximativ 8 milioane de lei, finanțată prin Compania Națională de Investiții și realizată de Primăria Târgoviște, iar odată cu finalizarea investiției, Cinematograful devine o sală multifuncțională modernă, cu aproximativ 500 de locuri și o acustică deosebită.

Vă reamintim că, potrivit unei declarații recente a ministrului Sănătății, accesul la teatre și cinematografe s-ar putea face din această vară, pe baza unei testări prealabile pentru COVID-19.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a transmis zilele trecute că testarea rapidă pentru a permite accesul în instituții de cultură, restaurante sau la evenimente este o soluție deocamdată în faza de discuții și analize.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!