Cine are prima șansă să devină noul președinte al Chindiei Târgoviste. Un fost component al “Micului Ajax”, foarte aproape de a prelua banca tehnică a roș-albaștrilor

Publicitate

Zi plină astăzi la Chindia Târgoviște! Asociații clubului dâmbovițean analizează  de zor pentru a găsi cele mai bune soluții pentru posturile de președinte și de antrenor la Chindia, în urma plecărilor lui Andrei Cordoș și Vasile Miriuță.

În acest moment, favorit pentru a prelua postul de președinte este Lorin Petrescu, actualmente vicepreședinte al clubului târgoviștean. Acesta este văzut foarte bine de către asociații grupării dâmbovițene. Patronul companiei ProActiv este și unul dintre sponsorii echipei.

Dacă vă numit președinte, exista șanse mari că acesta să fie înconjurat în staff-ul administrativ de mai mulți dâmbovițeni care au avut performanțe în acest domeniu.

Pe lângă Lorin Petrescu, un alt nume care a fost luat în calcul pentru postul de președinte la Chindia este cel al lui Marcel Ghergu, fost șef al clubului, înaintea lui Andrei Cordoș.

De asemenea, cele mai mari șanse de a deveni antrenorul Chindiei le are Cristinel Țermure, fost jucător al Târgoviștei, pe vremea “Micului Ajax”. Acesta a fost la Chindia, în prima ligă, secundul lui Toni Petrea.

Cristinel Țermure a fost, de-a lungul timpului, secundul lui Laurențiu Reghecampf la Concordia Chiajna, FCSB, CS U Craiova, Al Hilal, Litex Lovech, Al Wahda, Al Wasl și Al Ahli. Deasemenea, acesta a fost secundul lui Toni Petrea la formații precum FCSB, Chindia și U. Cluj.

 

 

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!