Cine ar putea deveni președintele Chindiei Târgoviște și ce antrenor portughez i-ar putea pregăti pe dâmbovițeni în Liga a 2-a

Publicitate

Mutări spectaculoase ar putea avea loc în scurt timp la Chindia Târgoviște, echipă rămasă fără președinte, staff tehnic și foarte puțini jucători în lot. După demisia președintele Marcel Ghergu, gruparea dâmbovițeană caută de zor un nou președinte.

La nici 24 de ore după plecarea lui Marcel Ghergu, asociații Chindiei deja poartă negocieri cu câteva nume importante din fotbalul românesc pentru a prelua șefia Chindiei. Reprezentanții Chindiei, potrivit prosport.ro, negociază cu Marcel Pușcaș și Costel Lazăr pentru a prelua postul de președinte. Primul este încă președinte la FC U Craiova, dar la final de contract cu formația olteană, iar cel de-al doilea e liber după ce s-a despărțit de Petrolul încă din luna decembrie 2022.

Totodată, pe banca tehnică a Chindiei ar putea ajunge portughezul Antonio Conceicao, fost antrenor la CFR Cluj, mai scrie prosport.ro. Lusitanul ar fi varianta de tehnician cu care și-a dori să ajungă la Târgoviște dacă va prelua funcția de președinte.

Ultima echipă pe care a pregătit-o Toni Conceicao a fost naționala Camerunului, de care s-a despărțit la începutul anului trecut. Cu „leii neîmblânziți”, portughezul a câștigat Cupa Africii, în 2021.

În România, Toni Conceicao le-a antrenat pe CFR Cluj, Astra Ploiești și pe FC Brașov. Cu CFR Cluj, portughezul a cucerit două Cupe (2009, 2016) și O Supercupă (2009).

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!