Cinci persoane rănite într-un accident rutier produs la Viișoara

Publicitate

Un accident rutier s-a produs, luni după-amiază, la ieșirea din satul Viișoara, comuna Ulmi. Cinci persoane au fost rănite, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Toate persoanele rănite au fost asistate medical, la fața locului, de echipajele SMURD și SAJ Dâmbovița.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Târgoviște, care au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, potrivit ISU Dâmbovița. La fața locului au ajuns două echipaje SAJ Dâmbovița, dar și oamenii legii care efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările nefericitului accident rutier.

O persoană a făcut atac de panică după un accident petrecut la Valea Șipotului

Tot în această după-amiază, un alt accident rutier s-a produs pe DN 71, la Valea Șipotului, pe raza comunei Moroeni. Conform ISU Dâmbovița, la locul accidentului a fost identificată o persoană o persoană care a prezentat atac de panică. Aceasta a fost asistată medical de echipajul de paramedici SMURD.

Pentru asigurarea zonei au intervenit pompierii Gărzii Fieni, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!