Cinci bărbați din Voinești, reținuți pentru lovire și violare de domiciliu

Publicitate

Ionuț Parghel

Cinci bărbați din localitatea Voinești, cu vârste cuprinse între 29 și 31 de ani au fost, luni, reținuți de polițiștii pentru lovire și violare la domiciliu.

Conform unui comunicat IPJ Dâmbovița, cei cinci tineri, pe fontul unui conflict spontan, ar fi agresat doi bărbați din comuna Pietrari și ar fi pătruns fără drept în curtea acestora.

“Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au reținut pentru 24 de ore cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 31 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Din cercetări a reieșit că, la data de 10 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan, bănuiții ar fi agresat fizic doi bărbați de 42 și 44 de ani, din Pietrari și ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acestora.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, fapte prevăzute de art. 193 și art. 224 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, pe parcursul acestei zile, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive”.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!