Chinezii, interesați de domeniul industrial dâmbovițean

Publicitate

O delegație din Regiunea Guangxi, condusă de Zhao Leqin, vicepreședinte al Comitetului Permanent al Congresului Poporului din Regiunea Autonomă Guangxi Zhuang și secretar al Comitetului Municipal al CPC Guilin, a fost primită de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.

Programul a vizat o întâlnire de lucru cu administrația publică locală și județeană, în contextul intenției autorităților județene de a consolida relațiile de colaborare dintre părți în mai multe domenii, prioritar fiind cel industrial. Totuși, a fost subliniată importanța dezvoltării relațiilor bilaterale și în domeniile economic, cultural și educațional, prin investiții.

Părțile au convenit ca o delegație din regiunea Guangxi, formată din reprezentanți ai administrației locale și ai instituțiilor cultural – educaționale, dar și din oameni de afaceri, să efectueze o vizită oficială în Dâmbovița, în luna octombrie, iar vicepreședintele Zhao Leqin a lansat invitația ca două delegații dâmbovițene să participe la două evenimente importante care vor avea loc în Republica Populară Chineză, și anume: târgul de turism de la Guilin (luna octombrie) și forumul dedicat colaborării dintre China și statele membre ASEAN, care se va desfășura la Nanning, în luna septembrie. Întâlnirile vor constitui o oportunitate pentru demararea unor parteneriate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele