Chindia Târgoviște vrea un nou rezultat pozitiv cu Dinamo! “Pentru noi contează punctele puse în joc”

Publicitate

Chindia Târgoviște și-a propus să încheie etapa cu numărul 19 a Ligii 1 în forță. Luni seara, de la ora 20.30, dâmbovițenii vor încheia runda cu un joc împotriva lui Dinamo București, în deplasare. Cum ambele formații sunt în căutare de puncte, disputa se anunță a fi una de foc, în care remiza este exclusă de oricare dintre combatante.

Cum țintește să mai acumuleze ceva zestre în clasament, Chindia dorește un rezultat bun împotriva lui Dinamo, la fel ca în turul campionatului. Staff-ul tehnic al Chindiei este încrezător într-un rezultat pozitiv împotriva “câinilor”.

“Dinamo nu este într-o perioadă fastă. Rezultatele au dus la o stare de tensiune acolo, din câte am înțeles. Pe noi ne interesează mai puțin ce se întâmplă la Dinamo.

Pentru noi contează punctele care sunt puse în joc, și nu doar mâine, ci la toate cele trei meciuri care ne-au rămas de jucat în acest an într-un timp foarte scurt. Suntem dezavantajați din acest punct de vedere, vom juca din trei în trei zile. Terenurile vor fi grele, după ploile din ultimele zile.

Ne propunem să scoatem cât mai multe puncte, băieții s-au pregătit bine. Venim după rezultate mai puțin bune pe teren propriu, dar pozitive în deplasare, aspect care ne dă încredere. Vor fi foarte importante punctele pe care le vom obține în aceste meciuri, înainte de pauza de iarnă”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, pentru site-ul clubului târgoviștean, înaintea meciului cu Dinamo.

După 18 meciuri susținute în acest sezon, Chindia ocupă locul 11, cu 19 puncte acumulate, iar Dinamo se află pe ultima poziție a clasamentului, cu 9 puncte obținute.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!