Chindia Târgoviște vrea toate punctele cu Sepsi Sfântu Gheorghe! Emil Săndoi: „Ne jucăm șansele până la capăt”

Publicitate

Chindia Târgoviște va susține la sfârșitul acestei săptămâni penultimul joc din play-out. Duminică după-amiază, de la ora 14.30, în deplasare, dâmbovițenii vor înfrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un joc de totul sau nimic.

Cum își doresc toate punctele cu gruparea din Covasna, roș-albaștrii vor miza doar pe cartea atacului. Târgoviștenii speră ca după disputarea ultimelor două jocuri din play-out să scape, in extremis, de zona locurilor de baraj. Înaintea jocului cu Sepsi, Chindia ocupă locul 13, cu 23 de puncte acumulate, cu cinci mai puțin decât CS Mioveni, ocupanta locului 12.

Scenariul prin care Chindia ar putea urca pe locul 12 la finalul sezonului ar fi următorul: în ultimele două etape târgoviștenii sunt obligați să obțină 6 puncte, iar Mioveni să nu ia mai mult de un punct în meciurile cu UTA Arad și Rapid București.

Conducerea tehnică a Chindiei este încrezătoare că duminică Florea et comp. pot obține un succes la Sfântu Gheorghe.

“E un meci deosebit de important pentru noi. Suntem hotărâți să ne jucăm șansele până la capăt, indiferent cât de mari sau mici sunt. Sperăm într-o victorie la Sepsi. Trebuie să fim concentrați, ne pregătim pentru ce urmează, dacă rezultatele nu ne vor ajuta, vom disputa meciurile de baraj. Suntem obișnuiți cu aceste jocuri. În 2020 am jucat pentru menținere, anul trecut primul baraj pentru cupele europene.

Am avut acea perioadă dificilă care ne-a tras foarte mult în jos. Dacă nu s-ar fi înjumătățit punctele, am fi fost tot în fața echipei cu care ne batem acum să scăpăm de baraj. Ăsta e regulamentul, nu avem noi ce să facem”, a transmis Emil Săndoi, pentru site-ul clubului târgoviștean.

Sursă foto: Facebook Chindia Oficial

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!