Chindia Târgoviște vrea toate punctele cu Gaz Metan. Emil Săndoi: “Sperăm să obținem un rezultat pozitiv”

Publicitate

Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc, astăzi, de la ora 14.00, la Ploiești, într-un joc ce contează pentru etapa a 7-a a Ligii 1.

Înaintea disputei, ambele formații se află în partea inferioară a clasamentului: Chindia ocupă locul 9, cu opt puncte acumulate, iar “găzarii” se poziționează pe 11, cu șapte puncte obținute.

După remiza cu CFR Cluj și succesul cu Botoșani, dâmbovițeni sunt încrezători că pot continua seria meciurilor pozitive în campionat. Conducerea tehnică a echipei târgoviștene are și ea în încredere că Florea et comp. pot obține un rezultat pozitiv cu Gaz Metan, formație ce a avut interzis la victorie în ultimele trei etape.

“Atmosfera este bună, dar suntem puțin îngrijorați. Am avut trei rezultate pozitive la rând, dacă punem la socoteală și amicalul cu Clinceni, dar a apărut din nou problema cu infectările cu COVID-19, care ne dă puțin peste cap. Am fi vrut să avem tot lotul la dispoziție. Am mai avut parte de momente de genul acesta și le-am gestionat bine. Va fi un meci dificil dar sperăm să obținem un rezultat pozitiv“, a precizat Emil Săndoi pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Disputa cu Gaz Metan ar putea fi ultimul pe arena “Ilie Oană” din Ploiești pentru Chindia Târgoviște din postura de echipă gazdă.

În aceste zile, Chindia se confruntă cu noi infectări cu COVID-19. În urma ultimului rest efectuat, în rândul grupării dâmbovițene au fost depistați pozitiv trei jucători, un antrenor din cadrul centrului de copii și juniori și un junior U17.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!