Chindia Târgoviște vrea toate punctele cu FCSB! Intrarea în play-off, noul obiectiv al echipei lui Viorel Moldovan

Publicitate

Chindia Târgoviște a intrat în linie dreaptă pentru cel mai important meci din această toamnă. Duminică,  de la ora 20.30, dâmbovițenii vor da piept, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, cu FCSB într-un joc în care victoria reprezintă principalul obiectiv al grupării târgoviștene. Elevii lui Viorel Moldovan își doresc toate cele trei puncte cu bucureștenii pentru a se apropia și mai mult de play-off, țintă vizată tot mai mult de dâmbovițeni.

Cunoscând foarte bine că FCSB întâmpină probleme mari de lot înaintea disputei din ultima etapă a turului de campionat , dar și faptul că târgoviștenii traversează o perioadă extrem de bună, conducerea tehnică a Chindiei este optimistă într-un succes al lui Marian Aioani et comp. în partida cu bucureștenii.

“Este un joc foarte important pentru noi. Jucăm pe teren propriu, iar în această pauză ne-am pregătit bine pentru a face un meci bun și pentru a câștiga această partidă. Ne dorim, fără îndoială, toate cele trei puncte puse în joc. Aceste puncte sunt foarte importante pentru noi vizavi de perspectiva pe care ne-am propus-o. Până la finalul sezonului regulat ne dorim să adunăm cât mai multe puncte, pentru a ne da posibilitatea de a accede în play-off. Nu avem probleme de lot înaintea jocului cu FCSB. Toți jucătorii sunt apți. Este un lucru foarte bun și am de unde alege. Sunt un pic pus în dificultate și sper să fiu inspirat să fac alegerile cele mai corecte în alcătuirea primului unsprezece. Tot ceea ce voi alege să-și aducă aportul la succesul nostru pe care îl dorim foarte mult”, a precizat antrenorul Viorel Moldovan, într-o conferință de presă.

În tribune vor fi peste 10 000 de oameni

Asistența se anunță a fi una numeroasă la duelul dintre cele două formații. Oficialii clubului târgoviștean se așteaptă ca în tribunele arenei ploieștene să ajungă peste 10 000 de spectatori. Aceștia iau în calcul și deschiderea Peluzei 1, în cazul în care ambele tribune vor fi ocupate, având în vedere cererea foarte mare de bilete. Până astăzi la prânz, oficialii clubului târgoviștean au precizat că s-au vândut aproape 8 000 de tichete.

Sursă foto: realitateadedambovita.ro

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!