Chindia Târgovişte vrea să sărbătorească promovarea în Liga 1 în faţa propriilor suporteri. Viorel Moldovan: “Vreau să mulțumesc suporterilor, care au fost minunați. Îi aşteptăm la meci”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște este decisă să încheie în forță sezonul actual al Ligii a 2-a. Aflați la doar un singur pas de promovare în Liga I, roș-albaștrii iau în calcul doar victoria în ultimele două jocuri din campionat.

Mâine după-amiază, de la ora 14.00, la ultimul joc de pe “Eugen Popescu” din actuala stagiune, târgoviștenii și-au propus să dea de pământ cu Luceafărul Oradea, pentru a sărbători promovarea alături de miile de suporteri care vor ajunge în tribunele bătrânei arene. “Trebuie să câștigăm acest meci. Îmi doresc foarte mult să terminăm pe primul loc. Merităm din plin acest lucru. O echipă care își propune ceva, așa cum am fost noi, adică să promovăm, nu poate să piardă mai mult de patru meciuri într-un sezon. Până acum noi am reușit acest lucru. Am avut un parcurs extraordinar, impecabil și am fost constanți. Nu a fost deloc ușor ceea ce am realizat. Trebuie să luăm în considerare și presiunea și tot ceea ce a apăsat pe umerii băieților. Am avut parte de meciuri foarte bune, dar și de o exprimare ofensivă extraordinară. În a doua parte a campionatului mă bucur că am putut să reglăm anumite aspecte ale orgănizării defensive. Cred, că acest lucru a reprezentat cheia succesului nostru. Vreau să mulțumesc suporterilor care au fost minunați și au fost alături de noi. Jos pălăria în fața lor. Sâmbătă îi așteptăm la meci pentru a sărbători împreună promovarea”, ne-a declarat antrenorul Viorel Moldovan.

La meciul cu Luceafărul se așteaptă în tribune peste 6 000 de spectatori

Cu două etape înainte de final, Chindia este liderul Ligii a 2-a, cu 82 de puncte, iar  mâine dacă va obține doar un punct în partida cu bihorenii, formația târgovișteană își asigură și matematic promovarea în prima ligă. La ultimul joc din acest sezon de pe teren propriu, oficialii Chindiei așteaptă ca în tribune să ajungă peste 6 000 de spectatori.

Pe de altă parte, disputa cu Luceafărul Oradea va reprezenta ultimul joc pe “Eugen Popescu” pentru Chindia, după care, începând din toamnă, arena va intra într-un amplu proces de modernizare. În schimb, dacă vor ajunge în Liga I, târgoviștenii vor susține meciurile din prima parte a sezonului viitor de acasă pe stadionul din Mioveni.

Sursă foto: Marius Tudor 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!