Chindia Târgoviște vizează un nou rezultat pozitiv în campionat! Emil Săndoi: “Ne dorim să nu facem pași greșiți cu Academica”

Publicitate

Chindia  Târgoviște vizează să continue șirul rezultatelor pozitive în campionat. După succesul cu Dinamo (1-0) și remiza cu FC U Craiova (0-0), dâmbovițenii țintesc un rezultat pe măsură și în duelul cu Academica Clinceni, programat vineri seara, de la ora 18.30, pe terenul de la Buzău. Disputa ce va conta pentru etapa a 6-a a Ligii 1 se anunță una dificilă pentru târgovișteni, dar în același timp și una la capătul c[reia elevii lui Emil Săndoi pot face un salt considerabil în clasament dacă obțin toate punctele puse în joc.

Chiar dacă Academica Clinceni se află pe ultimul loc în Liga 1, fără niciun un punct obținut în primele cinci meciuri, conducerea tehnică a Chindiei afișează anumite temeri înaintea jocului de mâine seară, dar pe de altă parte își dorește ca Florea et comp. să obțină toate punctele.

“Venim după două rezultate pozitive, fără gol primit. Aș fi preferat acum să jucăm cu oricare altă echipă în afara Clinceniului. Ei au înregistrat cinci înfrângeri consecutive și vor da totul să obțină un rezultat bun. Nu va fi un meci ușor. Ne dorim să nu facem pași greșiți, ar fi important să câștigăm cele trei puncte, ne-am afla în grafic”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, pentru site-ul Chindiei Târgoviște.

Înaintea meciului cu Academica, Chindia ocupă locul 12, cu 5 puncte acumulate.

Sursă foto: Chindia Târgoviște 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!