Chindia Târgoviște vizează să răpună din nou pe FC Botoșani. Viorel Moldovan: “Trebuie să începem bine”

Publicitate

Ionuț Parghel  

Chindia Târgoviște va evolua mâine după-amiază în primul meci oficial din acest an. De la ora 17.00, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, dâmbovițeni vor întâlni pe FC Botoșani, formație pe care au învins-o în turul campionatului cu un categoric 3-0.

De această dată, meciul se anunță unul foarte greu pentru târgovișteni, care se află pe loc de baraj, cu patru etape înainte de încheierea sezonului regulat al Ligii 1. De partea cealaltă, FC Botoșani, echipă aflată pe locul 7 și care vizează intrarea în play-off vine la Ploiești să-și vândă scump pielea.

Cum s-au mișcat destul de bine în amicale, conducerea tehnică a Chindiei este încrezătoare în roș-albaștrii înaintea jocului cu moldovenii. Viorel Moldovan lasă de înțeles că echipa sa poate câștiga această dispută.

“Trebuie să începem bine. Vom întâlni un adversar puternic, o echipă care practică un fotbal de calitate. Vom da peste o echipă care își propune să câștige fiecare meci, dar și o echipă care dorește accesul în play-off-ul campionatului. Dispune de jucători de calitate de la mijloc în sus. O echipă care vine la Ploiești să joace la capacitate maximă. Noi suntem pregătiți pentru acest meci. Am avut parte de rezultate bune în pregătiri și sperăm să mergem tot pe rezultate pozitive și în jocurile oficiale. Trebuie să ținem cont și de faptul că amicalele nu se aseamănă cu meciurile oficiale. Am încredere în pregătirea băieților pe care au făcut-o. Vom aborda jocul de duminică bine și vom câștiga acest meci. Nu mă aștept la o intesitate prea mare a jocului, având în vedere că va avea loc după o perioadă de pauză competițională. Eu sper să profităm de lacunele lor din apărare și să putem totuși câștiga”, a declarat Viorel Moldovan, într-o conferință premergătoare meciului cu Botoșani.

Pentru disputa cu ocupanta locului 7 din Liga 1, Chindia nu va putea miza pe serviciile a mai mulți jucători importanți: Aioani, Florea (accidentați), Yameogo, Benga (suspendați) și Pitfor (fără drept de joc).

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!