Chindia Târgoviște vizează apropierea și mai mult de play-off! Emil Săndoi: “Încercăm să scoatem un rezultat pozitiv cu Sepsi”

Publicitate

Runda cu numărul 26 a Ligii 1 aduce un nou adversar redutabil pentru Chindia Târgoviște. Vineri, după-amiază, de la ora 17.30, formația dâmbovițeană va înfrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe, ocupanta locului 4 în clasament.

În disputa cu gruparea din Covasna, târgoviștenii țintesc un rezultat pozitiv pentru a se apropia și mai mult de locurile de play-off. Conducerea tehnică este și ea încrezătoare în potențialul lui Pițian et comp. că pot obține un rezultat bun la Sfântu Gheorghe, așa cum s-a văzut și etapa trecută, la Buzău, în compania Universității Craiova.

“Am spus de la începutul campionatului că Sepsi va fi una dintre echipele bune ale Ligii 1. Am văzut transferurile pe care le-au făcut cu o perioadă bună înainte de startul sezonului, lotul pe care îl au este unul valoros.

Încercăm să scoatem un rezultat pozitiv, așa cum ne propunem la toate meciurile. Băieții sunt încrezători, în momentul de față suntem într-o poziție mulțumitoare”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, pentru pe pagina de Facebook a clubului dâmbovițean, cu o zi înainte de duelul cu Sepsi.

După 25 de etape scurse din acest sezon, Chindia se află pe locul 8, cu 32 de puncte acumulate. În meciul tur, disputa dintre cele două formații s-a încheiat cu victoria lui Sepsi Sfântu Gheorghe (1-2).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!