Chindia Târgoviște, victorioasă în ultimul amical! Matteo Fedele, marcatorul singurului gol în disputa cu Slatina

Publicitate

Chindia Târgoviște a încheiat într-o notă pozitivă seria meciurilor amicale din această iarnă. Astăzi, pe teren propriu, în ultimul test de pregătire, dâmbovițenii au învins cu 1-0 pe CSM Slatina. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Matteo Fedele (64), dintr-o lovitură liberă.

Succesul de astăzi a fost al patrulea în amicale pentru Chindia în această iarnă. Până la victoria cu Slatina, roș-albaștrii mai ieșiseră victorioși în partidele cu Flacăra Horezu (2-1), Flacăra Moreni (4-0) și SR Brașov (5-0). În schimb, în disputele cu SCM Râmnicu Vâlcea (1-1) și Concordia Chiajna (2-2), târgoviștenii au încheiat la egalitate.

În partida cu Slatina, antrenorul Diego Longo, a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Popescu – R. Romeo, Plămadă, C. Dinu, Ioniță – Boțogan, Fedele, Matiș, Cojocaru – Moldoveanu, Santa. În repriza a doua au mai intrat Contra – Albu, Zivkovic, Iorga, Bogaciuc, Memolla, Ursu și Cristea.

Sâmbătă, 24 februarie, Chindia va relua campionatul printr-un meci împotriva lui Metaloglobus București. Disputa dintre cele două formații va fi găzduită de stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, de la ora 11.30. Cu 21 de puncte acumulate, Chindia ocupă locul 11 în clasament.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!