Chindia Târgoviște, victorioasă la penultimul joc din acest an. Dâmbovițenii au urcat pe loc de play-off

Publicitate

Chindia Târgoviște a strălucit din plin în penultimul meci din acest an. Dâmbovițenii au avut parte de o seară perfectă și au învins pe FC Voluntari cu  2-0, în urma reușitelor semnate de atacanții Daniel Popa și Daniel Florea.

După o primă repriză anostă, încheiată cu un scor “alb” (0-0), târgoviștenii au fost de neoprit în actul secund. Pentru început, “Popică”  a deschis scorul în minutul 50, din centrul careului, după o pasă marca Florea.

18 minute mai târziu, Chindia a majorat scorul prin Florea, care a punctat pe un assist trimis de colegul său din atac, Dani Popa. Până la reușita lui Florea, Chindia mai putea să puncte o dată, dar șutul lui Dulca, de la aproximativ 30 de metri, s-a oprit în transversală.

Evoluția arătată în repriza a doua cu Voluntari a fost una dintre cele mai reușite de Chindia în actuala stagiune. După succesul cu ilfovenii, Târgoviștea a urcat pe loc de play-off (6), cu 19 puncte acumulate. În ultimul joc din acest an, la Giurgiu, pe 19 decembrie, Chindia va înfrunta pe FC Argeș, codașa Ligii 1.

FC Voluntari – Chindia Târgoviște   0-2 (0-0)

Marcatori: Popa (50),  Florea (68).

Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur, Achim, Vlad – Grădinaru (61 Betancor), Varzim, De Lucas (56 Bortoneanu) – I. Gheorghe, Mailat (55 Lopes), Ad. Popa. Antrenor: Mihai Teja.

Chindia: Aioani – Martac, Pițian, Iacob, Căpușă – Neguț, Dulca, Rață, Dumitrașcu – D. Popa (80 Berisha), Florea (85 C. Dinu). Antrenor: Emil Săndoi.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!