Chindia Târgoviște, victorioasă după o revenire spectaculoasă cu Petrolul Ploiești! Dâmbovițenii au urcat pe locul 9 în clasament

Publicitate

Seară perfectă pentru Chindia Târgoviște! Pe arena „Ilie Oană”, elevii lui Toni Petrea și-au arătat din plin colții și au obținut prima victorie din acest într-un meci oficial. În disputa cu Petrolul Ploiești, din deplasare, târgoviștenii au găsit gustul victoriei, după ce au întors scorul.

În prima repriză, Petrolul a condus prin reușita lui Gicu Grozav, semnată dintr-un penalty, obținut de Moldoveanu, în urma unui contact în careu cu stoperul Cornel Dinu.

În actul secund, dâmbovițenii au arătat o altă față pe teren și înclinat terenul total spre poarta lui Leitner. Pentru început, Cooper a avertizat gazdele că va urma taifunul! În minutul 55, acesta a marcat, dar golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Cu 20 de minute înainte de final, același Cooper a lovit nimicitor și a restabilit egalitatea pe tabelă, fructificând perfect assist-ul venit de la Vorobjovas. De asemenea, pe final de joc, Chindia a lovit o dată poarta adversă, prin Daniel Popa, care a fost „servit” excelent de Cooper.

La capătul unui joc extrem de disputat, Chindia și-a asigurat o victorie extrem de importantă și prima din acest an. După succesul din această seară, Chindia a urcat pe locul 9 în clasament, cu 25 de puncte acumulate.

Etapa viitoare, tot la Ploiești, Chindia va da peste UTA Arad, echipă ce a căzut pe penultimul loc din clasament.

Petrolul Ploiești  – Chindia Târgoviște  1-2 (1-0)

Marcatori: Grozav (27-pen)/ Cooper (70), D. Popa (85).

Petrolul: Leitner – Achim, Meijers, Mathaus Santos – Borta, Dumitriu (78 Seto), Purtic, Țicu – Moldoveanu (79 Budescu), Irobiso, Grozav. Antrenor: Nicolae Constantin.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, Dinu (46 Vorobjovas), Ioniță (76 Perianu) – Neguț, Dulca (76 Dumitrașcu), Akhmatov (46 Cooper) – Popa (89 Boldor), Popadiuc. Antrenor: Toni Petrea.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!