Chindia Târgoviște, victorioasă în deplasarea de la Dej! Dâmbovițenii, în continuare încrezători că pot prinde play-off-ul

Publicitate

Chindia Târgoviște a fost de neoprit în deplasarea de la Dej! Într-un joc ce a contat pentru etapa a 17-a a campionatului, dâmbovițenii și-au arătat superioritatea și au învins echipa din localitate, Unirea, cu scorul de 3-1. După succesul de astăzi, formația dâmbovițeană păstrează în continuare șanse la play-off.

În deplasarea de la Dej, Chindia a început tare jocul, iar în minutul 24 a deschis scorul prin moldoveanul Victor Bogaciuc. Aproape de scurgerea primei jumătăți de oră din meci roș-albaștrii au majorat scorul la 2-0, grație reușitei semnate de Zivkovic.

În prima parte a actului secund, Unirea a redus din handicap, prin Golda, dar în minutul 66, cea mai proaspătă achiziție a Chindiei, croatul Pesic, și-a trecut numele pe lista marcatorilor, concretizând victoria târgoviștenilor, dar și stabilind scorul final al întâlnirii.

După succesul de la Dej, Chindia a urcat pe locul 8 în clasament, cu 25 de puncte acumulate. Apropierea la trei lungimi de ocupanta locului 6 (Ceahlăul Piatra Neamț) și la patru puncte de ocupanta locului 5 (CS Mioveni), oferă noi speranțe târgoviștenilor de a mai prinde un loc de play-off la finalul sezonului regular.

Etapa viitoare, pe teren propriu, Chindia va evolua în compania lui CSM Alexandria.

Unirea Dej – Chindia Târgoviște  1-3 (0-2)

Marcatori: Golda (54)/ Bogaciuc (24), Zivkovic (29). Pesic (66).

Chindia: I. Popescu – Memolla, Cristea, C. Dinu – Cojocaru, Fedele, Pesic, Bogaciuc,  Tache – Rob. Moldoveanu, Zivkovic. Rezerve:  Contra – Fl. Plămadă, I. Albu, Șanta, Ad. Ioniță, Rz. Iorga, Anișorac, Oct. Ursu, Matiș. Antrenor: Diego Longo

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!