Chindia Târgoviște, victorie obligatorie cu Metaloglobus pentru a mai spera la play-off! Diego Longo: „Cele trei puncte trebuie luate 100%”

Publicitate

Chindia Târgoviște este gata pentru primul oficial din acest an. Sâmbătă de la ora 11.30, acasă, pe stadionul „Eugen Popescu”, formația dâmbovițeană va evolua în compania lui Metaloglobus București, într-un joc ce va conta pentru etapa a 16-a a Ligii a 2-a.

Cum țintește urcarea în play-off, Chindia este obligată să obțină toate cele trei puncte puse în joc cu bucureștenii. Atât conducerea administrativă, cât și conducerea tehnică sunt încrezătoare într-un succes al roș-albaștrilor în partida cu Metaloglobus. De la bun început, Chindia exclude orice alt rezultat în afară de victorie în meciul cu ocupanta locului 16 din clasament.

„Un meci extrem de important pentru noi. Acum suntem ok, dar a fost o lună grea pentru noi. Am muncit foarte mult cu toții în ultima perioadă. Suntem pregătiți pentru acest meci. Pentru noi există doar jocul cu Metaloglobus. Suntem concentrați doar la acest joc. Ne interesează cele trei puncte care trebuie luate 100%. Am studiat adversarul. Este o echipă periculosă. Are puncte puternice, dar are și puncte slabe. Noi dacă reușim să facem ce-am pregătit în ultimele zile va fi ok. Suntem peste Metaloglobus și alți adversari pe care îi vom întâlni”, a precizat antrenorul Chindiei, Diego Longo, înaintea partidei cu bucureștenii.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!