Chindia Târgoviște, victorie cu echipa de suflet a tehnicianului Emil Săndoi. “Îmi pare rău pentru Craiova, dar mă bucur pentru echipa noastră”

Publicitate

Perioada dificilă a trecut pentru Chindia Târgoviște. Sâmbătă seara, la Buzău, roș-albaștrii au “detonat” bomba și au învins Universitate Craiova, cu 1-0, grație golului marcat de Paul Iacob, în minutul 80.

Succesul a venit pentru târgovișteni după o serie de șase meciuri unde numai cunoscuseră gustul victoriei. Succesul obținut cu Universitatea Craiova l-a bucurat foarte mult pe Emil Săndoi, tehnicianul Chindiei. Victoria obținută de roș-albaștri  în fața echipei de suflet a tehnicianului a reprezentat un cadou frumos pentru Emil Săndoi, care mâine împlinește 56 de ani.

„Veneam după o perioadă dificilă. S-a văzut o lipsă de încredere la jucătorii noștri. Vorbeam despre o lipsă de experiență la nivelul lotului nostru. Sunt bucuros pentru victoria băieților. Tactic și implicare în joc la nivel bun. Ca reușite individuale, mai puțin. Nici noi, nici Craiova.

Craiova își propune mereu să câștige cupa și campionatul. Probabil că vom face câteva schimbări în cupă, dar jucăm serios chiar dacă nu este. Sunt născut, crescut, am jucat atâțea ani, am antrenat aici. Rămâne echipa mea de suflet și le voi ține pumnii mereu. Până la urmă ne facem meseria. Eu sunt antrenor la Chindia, am respect pentru oamenii de aici. Îmi pare rău pentru Craiova, dar mă bucur pentru victoria noastră”, a precizat Emil Săndoi la Digi Sport, la finalul întâlnirii cu Universitatea Craiova.

Marți, în sferturile Cupei României, Chindia va înfrunta din nou Universitatea Craiova, într-un meci de totul sau nimic.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!